Haberler

Medya ve İletişim Kulübü Tarafından Düzenlenen Oğuz Haksever Söyleşisi Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda Gerçekleştirildi

26.11.2019

26 Kasım Salı günü Medya ve İletişim Kulübü tarafından üniversitemize davet edilen Oğuz Haksever'in "Türkiye'de Televizyon Haberciliğinin Perde Arkası ve Televizyon Haberciliği Okuryazarlığı" sunumu ve söyleşisi gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen Oğuz Haksever'in "Türkiye'de Televizyon Haberciliğinin Perde Arkası ve Televizyon Haberciliği Okuryazarlığı" başlıklı sunumuna, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Haksever, öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaştı. Haksever, medyadan doğru bilgiye erişme, teyit etme konularında öğrencileri bilgilendirirken, gazetecilikte muhabirliğin önemine dikkat çekti.